Landelijke Jeugd Competitie mtb Rss

Oproep EK Graz

Posted by Paul Roerbag | Posted in Geen categorie | Posted on 11-06-2017

Gezocht: meisje categorie 5 of 6 voor deelname aan EK in Oostenrijk

Van 14 tot 18 augustus wordt in het Oostenrijkse Graz het Europese kampioenschap mountainbike gehouden.
Wij willen daar als WV de Driehoek met een ploeg verschijnen in de U15 categorie.
Deelname en inschrijven gaat per ploeg van minimaal 1 meisje en maximaal 2 jongens. Nu zijn wij met spoed op zoek naar een meisje om ons team compleet te maken omdat wegens omstandigheden ons meisje is afgevallen. Miguel van Tintelen en Pim Funken gaan daar voor ons deelnemen. Wil jij, meisje geboren in 2003 of 2004 met ons meedoen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via onze Teammanager Manuel van Tintelen ( of 0521-588089). Voor meer informatie over het EK: http://www.bike09.at/information-pid540

Comments are closed.

Bike Zone
Bikefreak Magazine
ads
ads