Landelijke Jeugd Competitie mtb Rss

Informatie

Welkom bij de website van de Landelijke Jeugd Competitie Mountainbike (ljc-mtb).

Deze website is specifiek bedoeld voor jeugdige mountainbikers in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar.

Foto LJCEr was altijd al gelegenheid tot wedstrijddeelname voor het  jeugdmountainbiken. Her en der in het land vinden er clubcompetities en regionale wedstrijden plaats. Ook zijn er de fun-wedstrijden in het bijprogramma van de nationale kalender.

Vooral de speciale Landelijke Jeugd Competitie Mountainbike is het platform voor ambitieuze jongelui om hun kunnen te tonen, om zich te meten met sportieve leeftijdgenoten uit het hele land.  De KNWU speelt in dit geheel een stimulerende rol. Evaluaties leerden dat de reisafstand naar wedstrijden een belemmering vormden tot frequente deelname. Als reactie op dit gegeven is het beleid van de KNWU om te komen tot uitbreiding van het aantal jeugdwedstrijden, zodat er voor iedereen op redelijke afstand mogelijkheden zijn tot deelname. De KNWU stelt zich ten doel het jeugdmountainbiken te doen groeien, in omvang en in kwaliteit, met als middel een mooie landelijke competitie, verspreid over de gehele zomerperiode, verreden op afwisselende parkoersen.

Inmiddels gaan we al het negende seizoen in en het resultaat is een laagdrempelige competitie. Iedereen (zowel jongens als meisjes) tussen 8 en 14 jaar kunnen meedoen. De LJC wedstrijden zijn speciaal voor iedereen die zich wil meten met leeftijdgenoten uit het hele land.

Ben je tussen 8 en 14 jaar oud, dan kun je aan deze wedstrijden deelnemen. Van de wedstrijden wordt een klassement bijgehouden. Word jij aan het einde van het volgende seizoen de winnaar van het klassement?

DISCLAIMER www.LJC-mtb.nl / www.jeugdmountainbike.nl

Op deze websites proberen we zo goed, zorgvuldig en actueel mogelijk weergave te geven van de gegevens op deze site. Daarnaast streven de webmasters naar een goede toegankelijkheid van de site en up to date informatie. Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt www.LJC-mtb.nl / www.jeugdmountainbike.nl of de webmasters geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan.

Ook kan  www.LJC-mtb.nlwww.jeugdmountainbike.nl of de webmasters geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie. Tevens garanderen de webmasters van  www.LJC-mtb.nl / www.jeugdmountainbike.nl niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

www.LJC-mtb.nl / www.jeugdmountainbike.nl of de webmasters aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van sites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

www.LJC-mtb.nl / www.jeugdmountainbike.nl of de webmasters behouden zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen en/of te verwijderen. (inclusief het eventuele gastenboek en forum (indien aanwezig)

Klik HIER voor de algemene voorwaarden van het gebruik van deze website.

Bike Zone
Bikefreak Magazine
ads
ads