Landelijke Jeugd Competitie mtb Rss

NK jeugd MTB 2011

Hartelijk welkom op de informatie pagina van het Nederlands Kampioenschap jeugd mountainbike 2011.

KNWU
Het Nederlands Kampioenschap mountainbike voor de jeugd wordt dit jaar, onder auspiciën van de KNWU, georganiseerd in Burgh-Haamstede door ATB Team X-Treme. Het Patrick Tolhoek MTB parcours in Boswachterij Westerschouwen is al sinds 2005 het decor van de Landelijke Jeugd MTB Competitie wedstrijden en zal zaterdag 4 juni 2011 “the place to be” zijn voor jullie Nederlands Kampioenschap mountainbike. Jullie gastheer deze dag is Staatsbosbeheer.

Zelfs in het vlakke, waterrijke Zeeland is een schitterend natuurgebied te vinden om een fantastisch Nederlands Kampioenschap mountainbike te houden. De parcoursbouwers van ATB Team X-Treme hebben, in samenwerking met gastheer Staatsbosbeheer, hun uiterste best gedaan om een drie-tal uitdagende en selectieve parcoursen uit te zetten. Begunstigers, sponsoren en vrijwilligers bieden spontaan hun medewerking aan en we ontvangen nu al enthousiaste opmerkingen en zelfs aanmeldingen van deelnemertjes. Dát zijn natuurlijk wel dé ingrediënten voor een succesvol NK-MTB jeugd. Wij gaan er voor!!

De aanstaande Nederlands Kampioenen krijgen hun titel beslist niet kado. Alles zal uit de kast getrokken moeten worden en alle technische vaardigheden zoals sturen, klimmen en dalen (en dat op verschillende ondergronden), worden veelvuldig aangesproken. Enig gemakzucht of verslappende concentratie zal beslist door de concurrentie worden afgestraft. Kortom er zal flink gewerkt moeten worden om het Nationale tricot en/of de medailles te verdienen! En zo hoort het natuurlijk ook, alleen voor de besten zal het Wilhelmus klinken.

Maar ook zij die niet in de prijzen vallen zijn eigenlijk winnaars. Niet iedereen kan natuurlijk op het hoogste schavot plaatsnemen maar meedoen aan een Nederlands Kampioenschap in dit prachtige stukje Nederland is al een hoofdprijs op zich.

We wensen iedereen veel plezier en laten we er met z’n allen een mooi NK-MTB jeugd van maken!!!

Algemene informatie
Wedstrijd informatie
Sponsoren
Laatste nieuws
Wedstrijd poster

Bike Zone
Bikefreak Magazine
ads
ads