Landelijke Jeugd Competitie mtb Rss

NK jeugd MTB 2012

NK-JEUGD-MTB-2012 logo

Het   “AUTO LEASE COMPANY – NK Jeugd MTB” 2012 wordt, onder auspiciën van de KNWU, georganiseerd door MBC Bar End in Apeldoorn.

Dit evenement wordt in het Sportpark Orderbos georganiseerd. Dit sportpark was in 2009 al het decor van het NK Jeugd MTB en is sinds enige jaren ook de locatie voor de (Landelijke) Jeugd MTB Competitie wedstrijden (LJC/JMW)

Op het binnenterrein van Sportpark Orderbos zullen een drie-tal NK-waardige en technisch uitdagende parcoursen worden uitgezet. Door de bosrijke omgeving met natuurlijke hoogteverschillen krijgen de aanstaande Nederlands Kampioenen hun titel beslist niet kado.

Alles zal uit de kast getrokken moeten worden en alle technische vaardigheden zoals sturen, klimmen en dalen, worden veelvuldig aangesproken. Het parcours zal voor de hogere categorieën ook een heuse rock sectie bevatten.

Enig gemakzucht of verslappende concentratie zal beslist door de concurrentie worden afgestraft. Kortom er zal flink gewerkt moeten worden om het Nationale tricot en/of de medailles te verdienen! En zo hoort het natuurlijk ook, alleen voor de besten zal het Wilhelmus klinken.

Maar ook zij die niet in de prijzen vallen zijn eigenlijk winnaars. Niet iedereen kan natuurlijk op het hoogste schavot plaatsnemen maar meedoen aan een Nederlands Kampioenschap in dit prachtige stukje Nederland is al een hoofdprijs op zich.

In de komende maanden houden we jullie via deze site op de hoogte van de vorderingen.

INSCHRIJFPROCEDURE
WEDSTRIJDPOSTER
KLASSEMENT / PRIJZEN
Overige informatie:  www.NKJeugdmtb2012.nl

Tot 16 Juni!


Sponsor banner NK Jeugd MTB


Bike Zone
Bikefreak Magazine
ads
ads