Landelijke Jeugd Competitie mtb Rss

Inschrijfprocedure NK Jeugd MTB 2012

Inschrijven & Deelnemerslijst
Deelname aan het NK Jeugd MTB kan alleen indien je in het bezit bent van een geldige KNWU wedstrijdlicentie en als je in 2012 hebt deelgenomen aan tenminste vijf (5) JMW- MTB wedstrijden vooraf. Inschrijving bij voorkeur digitaal via www.knwu.nl “Mijn KNWU”.
Lukt dit niet stuur dan een e-mail aan onder vermelding van de volgende gegevens: Naam, geboortedatum, M/V, licentienummer, naam vereniging en actueel e-mailadres.

Inschrijven betekent niet automatisch dat je daadwerkelijk mag deelnemen. Er wordt gecontroleerd of je in 2012 inderdaad aan minimaal 5 JMW wedstrijden hebt deelgenomen.

Uiterlijk in de week voor het evenement ontvang je persoonlijk bericht.

Inschrijven is mogelijk van dinsdag 1 mei tot en met zaterdag 2 juni 2012. Na 2 juni kan er niet meer worden bijgeschreven, ook niet op de dag zelf!!!

Ouders/begeleiders: Als uw kind/pupil zelf inschrijft wilt u er dan s.v.p. op letten dat alle gevraagde gegevens worden ingevuld!?

Hoe kan ik controleren of de inschrijving gelukt is?

  • Via “mijnknwu” kunt u via menu optie “Wedstrijden” en sub-optie “Inschrijving” controleren of uw renner is aangemeld voor het NK Jeugd MTB 2012.

Wanneer zijn de deelnemerslijsten beschikbaar?

  • Alle aanmeldingen worden na sluiting van de inschrijvingsperiode (t/m 2 juni) verwerkt. Daarbij wordt gecontroleerd of de renner aan minimaal 5 JMW wedstrijden heeft deelgenomen. Tevens wordt op basis van het LJC klassement de startvolgorde bepaald. De definitieve deelnemerslijst wordt rond 8 juni gepubliceerd.

Inschrijfgeld en licenties
Voor deelname aan het NK Jeugd Mountainbike zijn geen kosten verbonden.

Iedere licentiehouder is verplicht zijn of haar wedstrijdlicentie bij de aanmelding te tonen. Indien een licentie wel is aangevraagd maar nog niet ontvangen is, moet dit aantoonbaar zijn d.m.v. een bewijs van aanvraag van de KNWU (b.v. uitprinten van de aanvraag bevestiging).

Startvolgorde
Geheel conform het JMW handboek 2012 word de startvolgorde bepaald volgens dezelfde regels die ook gelden voor het eindklassement van de JMW. Dat betekent, dat na het aftrekken van eventuele schrapresultaten een klassement wordt opgemaakt. Ook het aantal schrapresultaten wordt conform de regels JMW klassement bepaald.

We hebben 11 wedstrijden tot aan het NK; dus het aantal schrapwedstrijden voor het NK klassement wordt volgens de regels handboek JMW-2012: 2

Indien bij 7 t/m 12 georganiseerde wedstrijden wedstrijdpunten worden verzameld vervalt het slechtste resultaat van twee wedstrijden. Indien twee of meer wedstrijden worden gemist, worden alle resultaten bij elkaar opgeteld.

Het aantal klassementspunten na toepassing van de schrapregels zal TER ZIJNER TIJD TE LEZEN ZIJN IN EEN SPECIAAL VOOR HET NK OPGEMAAKT KLASSEMENT.

Overigens zal, eveneens geheel conform de regels betreffende het JMW klassement,  bij een gelijke stand NK klassement de laatste gereden uitslag bepalend voor de uiteindelijke startpositie zijn.

Tot slot: De uiteindelijke startvolgorde zal worden opgesteld door de KNWU en valt buiten de verantwoording van de JMW organisatie! Het bovengenoemde dient de KNWU slechts als leidraad / aanbeveling.

Melden
Bij aankomst op de NK wedstrijddag meld jij je eerst in de permanence (open v.a. 9.30 uur). De permanence is gehuisvest in een tent in de Bikers Area (nabij de finish).

Stuurbordjes
Bij het NK Jeugd Mountainbike worden de stuurborden van de JMW-MTB wedstrijden gebruikt. Neem dus je JMW stuurbordje mee. Ben je deze vergeten of kwijt dan dien je, net als bij een JMW wedstrijd, ter plaatse een nieuwe te kopen (kosten €3,00). Neem zelf ook bevestigingsmateriaal mee.

Sponsor banner NK Jeugd MTB

Bike Zone
Bikefreak Magazine
ads
ads